GstarConcrete

открийте полите на GstarConcrete:
Перфектната софтуерна добавка за
стоманобетонни конструкции.

Създавайте чертежи на армировка до 10 пъти по-бързо.

GstarConcrete – – CAD добавка за бързо и ефективно проектиране на стоманобетонни конструкции.

GstarConcrete
 • СЪВМЕСТИМОСТ

  GstarConcrete е съвместим с всички версии на GstarCAD. Може да се поддържа и в AutoCAD и някои други CAD платформи.

 • Улеснен

  Всички функции на GstarConcrete са бързи, упростени и ефективни. Създавайте прости или сложни конструктивни чертежи. Подобрете ефективността си и направете по-добри чертежи на вашите стоманобетонни чертежи.

 • ИЗПОЛЗВАЕМОСТ

  Удобен за потребителя и лесен интерфейс. Цветовете на „полетата“, „бележките“ и всичко останало, съдържащо се в тези лесни за използване „диалогови кутии“, с реални визуализации, бяха проектирани да превърнат GstarConcrete в интуитивен софтуер.

 • ИНОВАЦИЯ

  Всички обекти, създадени от GstarConcrete са „умни“ текстове и полилинии. Освен това всички GstarCAD команди са приложими. Чрез просто редактиране на текст всички свързани елементи се актуализират в реално време. По същия начин, чрез разтягане на ръба всичко се актуализира автоматично. И накрая, чертежът, след като бъде модифициран или отворен със софтуера, все още ще бъде DWG файл, който може да бъде отпечатан и четен от всякакъв вид CAD.

Файлът с пробен лиценз ще бъде изпратен на вашия имейл в рамките на 24 часа след попълване на формуляра.

Модули

GstarConcrete

МОДУЛ СТРУКТУРА

Всичко необходимо за чертане на планове на палуби.

GstarConcrete

МОДУЛ ЗА УКРЕПВАНЕ

Модул за
укрепване

GstarConcrete

ПОМОЩЕН МОДУЛ

Специални
функции

GstarConcrete

GstarConcrete, иновативна софтуерна добавка, революционизира процеса на чертане на стоманобетонни конструкции. Съвместим с GstarCAD, AutoCAD Full и ZWCAD, този инструмент е щателно изработен с приноса на структурни експерти. Неговата уникална философия се съсредоточава около запазването на целостта на първоначалния работен процес и характеристиките на оформлението, без да се налагат твърди ограничения. Освен това GstarConcrete е оборудван с набор от лесни за употреба, но мощни инструменти, позволяващи на потребителите без усилие да създават висококачествени и професионални чертежи. Като използвате този авангарден софтуер, можете значително да намалите времето за производство и да подобрите производителността.
GstarConcrete използва силата на CAD обектите и командите до пълния им потенциал. Като просто редактирате текст на лента, точно както бихте направили във всеки CAD софтуер, можете да станете свидетел на промени в чертежа в реално време. Интуитивните „диалогови кутии“ на програмата са проектирани с оглед на принципа на самообучение, служейки както като полезно ръководство, така и като изчерпателно ръководство за потребителите.
GstarConcrete революционизира използването на CAD примитивни обекти, като ги прави „умни“. Като използва само полилинии и текстове, GstarConcrete позволява прилагането на всички CAD команди към своите обекти. Това означава, че всеки, който владее CAD, може без усилие да навигира и манипулира GstarConcrete с лекота.
GstarConcrete безпроблемно се справя с всички аспекти, свързани с мащаба на чертане, като текст, размери и щриховки. Освен това той динамично генерира непрекъснати актуализации в реално време, като се адаптира безпроблемно към всякакви промени в работния мащаб.
С включването на реални предварителни прегледи на обучението във всички прозорци, програмата става невероятно лесна за използване, наподобяваща полезно ръководство или изчерпателно ръководство за обучение.

Вижте клипчето за GstarConcrete

GstarConcrete

Примерни чертежи, направени с GstarConcrete

GstarConcrete
GstarConcrete
GstarConcrete

Изтеглете безплатна 30-дневна версия
и изпробвайте GstarConcrete сега!

30 ДНИ БЕЗПЛАТНО

* Безплатен 30-дневен пробен период, не е необходима кредитна карта

Още ли не сте сигурни?

Свържете се с нас за повече информация
или поискайте оферта!