GstarCAD Standard

DWG съвместима 2D / 3D CAD система

Достъпна алтернатива на AutoCAD LT

GstarCAD standard

Достъпно лицензиране

Постоянни лицензи, актуализации…

GstarCAD standard

Добавки / разширения

Добавки, модули и разширения

GstarCAD standard

Сравнение на версиите

GstarCAD Standard

GstarCAD standard

Техническа поддръжка

Въпроси, мнения, предложения…

GstarCAD standard

GstarCAD Standard


Най-достъпният CAD софтуер

GstarCAD Standard е едно от най-функционалните решения за универсално 2D чертане на пазара. Смята се за най-добрата “рентабилна” алтернатива на AutoCAD LT. С версията GstarCAD Standard имате неограничени възможности за 2D CAD чертане в съответствие с международните разпоредби и вашите собствени стандарти (видове линии, щриховки, размери, шаблони и др.). Все повече и повече бивши потребители на CAD програми, като AutoCAD LT, избират стандарта

GstarCAD е създаден, за да ви напомня колкото е възможно повече за AutoCAD (команди, синтаксис, палети, ленти с инструменти). Въпреки това, целта е съществуващият потребител на AutoCAD да не забележи големи разлики между двете програми и следователно да не инвестира време и пари в изучаването на новата CAD програма.

Features

Основни функции

GstarCAD standard

Прецизен чертеж

Чрез улавяне на важните точки, въвеждане на координати с клавиатурата, контролиране позицията на курсора с помощта на мрежа или следене на обекти, можете да създавате прецизни технически чертежи бързо, лесно и без грешки.

GstarCAD standard

Незабавна реакция

Когато чертаете, моделирате или правите промени в чернови, ще получите незабавна обратна връзка от програмата. Ако преместите курсора, ще видите желания резултат, преди да потвърдите или излезете от командата.

GstarCAD standard

Асоциативни измерения

Анотирайте дименсии и форми въз основа на размерите (линейни, подравнени, радиални, ъглови, координати, дължина на дъга и т.н.). Ако промените дизайна, размерите се коригират автоматично.

GstarCAD standard

Външни препратки

Подложете чертеж чрез външно DWG, DWF, DGN, PDF или растерно изображение. След като калибрирате точката на вмъкване и размера, можете също да регулирате прозрачността. След това продължете с чертането и оразмеряването.

GstarCAD standard

По-бързи промени

Създайте различни варианти. Функциите за копиране, разтягане или отразяване на индивидуално избрани обекти, чрез избор на прозорец или кръстосано избиране го правят много лесно.

GstarCAD standard

3D дизайн

GstarCAD е предимно 2D. Можете обаче да създавате и забележителни 3D дизайни. Това е „бонус“ за по-усъвършенстваната 2D функционалност на професионалната версия.

GstarCAD standard

3D моделиране

Създавайте 3D модели с комбинация от 5те принципа на софтуерния дизайн (солиди). Чрез съединяване, изваждане и пресичане на материали можете да получите нови форми. “Солид” анализа предоставя информация за центъра на тежестта, обема или инерционния момент.

GstarCAD standard

3D орбита

Интерактивното показване на модели и възможността за задаване на различни визуални представяния (рамкови, реалистични,…) ви дава контрол върху 3D дизайна. Може да служи и като инструмент за презентации

Допълнителни функции

GstarCAD standard

Динамичен вход

Вече не е нужно постоянно да проверявате командния ред. Концентрирайте се върху зоната на курсора и когато пишете на клавиатурата. Функцията AutoComplete също ви предоставя списък с подходящи команди.

GstarCAD standard

Инструмент “лупа”

Идеална функция за работа с големи и плътно начертани чертежи. Вече не е необходимо да увеличавате мащаба и да плъзгате чертежа по целия екран, за да начертаете линия от точка А до точка Б.

GstarCAD standard

Потребителски интерфейс

Персонализирайте външния вид и съдържанието на менюто, групирайте командите в разделите, падащия списък, лентата с инструменти. Създайте цели работни комплекти за различни видове задачи..

GstarCAD standard

Работно пространство

Използвайте модерния лентов интерфейс (свързани команди, ясно обобщени в раздели и групи), но ако сте по-запознати с по-старата версия на AutoCAD, превключете към GstarCAD „Classic“.

GstarCAD standard

Интегриран API

Разработвате ли приложение за AutoCAD? С API, интегриран в GstarCAD (LISP, VBA, .NET, GRX – подобно на ARX / AutoCAD Runtime eXtension за приложения, написани на C или C ++), вашата миграция няма да бъде трудна.

GstarCAD standard

Мениджър на слоеве

Това е като рисуване с паус. Начертайте отделни слоеве за всяка индустрия в един строителен проект. Вашите рисунки ще бъдат ясни, организирани и лесни за четене.

GstarCAD standard

DWG формат

Отворете чертежи директно от колеги, които са проектирали AutoCAD или AutoCAD LT. Завършете своята част в GstarCAD. Запазете чертежа и го изпратете обратно. Без внос и износ. Чиста работа в екип.

GstarCAD standard

Норми и стандарти

Създавайте DWT шаблони за чертане с необходимите таблици със стил на чертеж, стил на размери, типове линии, шарки на щриховки, мащаби и главни блокове. Спестете време с всяка нова рисунка.

Новини и подобрения

GstarCAD 2022

GstarCAD standard

Подобрение в чертането

В GstarCAD 2022 има значително подобрение в областта на изчертаване в PDF формат, изчертаване с прозрачност, изчертаване на растерни изображения и функцията за засенчено изчертаване с опцията „Hidden“. Следователно резултатът е много по-прецизен.

GstarCAD standard

Поправен е растерният двигател

Актуализиран растерен двигател е интегриран в GstarCAD 2022, който поддържа повече формати на изображения и дори изображения с 1 милиард пиксела вече могат да бъдат вмъквани, илюстрирани, допълвани и чертани правилно.

GstarCAD standard

Подобрения на инструментите за оразмеряване

Версията GstarCAD 2022 предлага и подобрени команди DIMREASSOCIATE, DIMREGEN, DIMCENTER, нова опция за… Както и командата DIMLAYER, с помощта на която размерите ще бъдат по-ясни и прецизни.

GstarCAD standard

ACET интерфейс

GstarCAD 2022 вече поддържа 351 ACET (Autocad Express Tools) интерфейса. Вече можете да използвате много повече инструменти и добавки, разработени в рамките на интерфейсите.

GstarCAD standard

Многоредов фиксатор

Версията GstarCAD 2022 позволява лесно съкращаване или удължаване на многоредовия с различни обекти, линии, полилини, кръгове, дъги, елипси, сплайни и други.

GstarCAD standard

Допълнително

  • Коригиране на инструменти за слой…
  • Наличен е режим SDI (Single Document Interface)…
  • Коригиране на инструментите за групи…
  • Подобрена команда CHANGEBASE и още…
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

GstarCAD 2021

GstarCAD 2020

GstarCAD 2019

GstarCAD 2018

GstarCAD Standard

Изтеглянето е лесно. Изтеглете безплатната 14-дневна версия и изпробвайте софтуера. При закупуване на постоянен лиценз можете също да изберете опцията за поддръжка на лиценза, която осигурява безплатна техническа поддръжка и бъдещи надстройки.

Изпробвайте софтуера, преди да го купите

ПОМИСЛЕТЕ СЕГА

Спестете от надстройки, техническа поддръжка и други предимства с опцията за поддръжка на абонамент за автоматично подновяване 365 за вашия постоянен лиценз.

GstarCAD Architecture
Subscription AutoRenewal 365

Научете повече за предимствата на услугата за поддръжка на годишен лиценз