GstarCAD Mechanical

2D CAD дизайн с 3D функции за машиностроене
Достъпна алтернатива на AutoCAD Mechanical

GstarCAD Mechanical

Достъпно лицензиране

Постоянни лицензи, актуализации…

GstarCAD Mechanical

Добавки / разширения

Добавки, модули и разширения

GstarCAD Mechanical

Сравнение на версиите

GstarCAD Mechanical

GstarCAD Mechanical

Техническа поддръжка

Въпроси, мнения, предложения…

GstarCAD Mechanical

GstarCAD Mechanical


Най-доброто решение за дизайнери

GstarCAD Mechanical покрива пълната функционалност на софтуера GstarCAD Professional, както и редица допълнителни функции за проектиране на 2D инженерна документация. GstarCAD Mechanical съдържа база данни със стандартни библиотеки на различни машинни елементи, профили, знаци и символи за техническо чертане. Програмата разполага с отлични функции за размери, автоматизирана номерация, опис на елементи и отвори, с възможност за експорт и други.

GstarCAD Mechanical работи на базата на 3D CAD системи като Autodesk Inventor, SolidEdge, Solidworks, PTC / Creo и др. Можем да импортираме 3D модели и да ги редактираме лесно или можем да направим 2D напречни сечения въз основа на тях. Програмата поддържа създаването на непараметрични 3D “твърди” модели, основни функции на 3D моделиране (събиране, изваждане, пресичане), STL експорт за 3D печат и други.

Features

Main features

GstarCAD Mechanical

Инструменти за рисуване

По-лесно и по-ефективно проектиране с интелигентни инструменти като строителни линии, автоматично оразмеряване и др.

GstarCAD Mechanical

Символи и етикети

По-бързо изготвяне на документация с помощта на символи като заварки, допуски и маркировки на позиции.

GstarCAD Mechanical

Монтажни чертежи

Автоматично създаване на подробни изгледи, решение на видимостта в изгледи и разрези на монтажните чертежи. Добавяне на етикети и номериране на елементи.

GstarCAD Mechanical

Номериране на елементи

По-лесно производство на монтажни чертежи благодарение на функциите за позициониране и автоматично номериране на компонентите.

GstarCAD Mechanical

3D моделиране

Създавайте 3D модели също с булеви операции и стандартни CAD операции като Extrude, Fillet и други. Също така анализирайте информацията за 3D елементи като инерционен момент, център на тежестта и обем.

GstarCAD Mechanical

3D изглед

Интерактивна визуализация на моделите и възможност за определяне на различни режими на показване (кабелни, сенчести, реалистични…), което повишава контрола и качеството на вашите модели.

Още функции

GstarCAD Mechanical

Автоматично оразмеряване

Анотирайте цели чертежи само с няколко кликвания. По този начин лесно и автоматично поставяйте размерите на подходящи места, като вземете предвид допустимите отклонения и диапазони.

GstarCAD Mechanical

Оразмеряване на мощността

По-лесно оразмеряване с разширени настройки, базирани на толеранс, автоматична настройка на ъгъл, автоматично подреждане на припокриващи се размери.

GstarCAD Mechanical

Мениджър на механичен слой

Функционалността за автоматично управление на слоевете позволява гъвкаво създаване на слоеве.

GstarCAD Mechanical

Списъци с части и спецификация на материалите

Автоматично генериране на списък с части на произведени части, които се използват в чертежа, актуализации при промени в чертежа и ново номериране на елементи.

GstarCAD Mechanical

Списък на толерантност и годност

Генерира списък с подходящи размери от областта за чертане и го поставя в желана позиция. Списъкът с подходящи се актуализира след промени.

GstarCAD Mechanical

Библиотеки

Използвайте обширна библиотека от елементи, за да улесните дизайна си. Библиотеките включват напречни сечения на стандартни профили, диаграми, винтове и много други.

GstarCAD Mechanical

Асоциативна маса с дупки

Генерира таблици с отвори за пробиване (CNC), създава интерактивни списъци с отвори с едно кликване, които се актуализират според промените, като по този начин намалява появата на грешки в проекта.

GstarCAD Mechanical

Международни стандарти

Взаимна съвместимост с AutoCAD Mechanical на ниво компоненти (сметки, таблици, символи, блокове…) и на ниво слоеве и котировки.

GstarCAD Mechanical

Изтеглянето е лесно. Изтеглете безплатната 14-дневна версия и изпробвайте софтуера. При закупуване на постоянен лиценз можете също да изберете опцията за поддръжка на лиценза, която осигурява безплатна техническа поддръжка и бъдещи надстройки.

Изпробвайте софтуера, преди да го купите

ПОМИСЛЕТЕ СЕГА

Спестете от надстройки, техническа поддръжка и други предимства с опцията за поддръжка на абонамент за автоматично подновяване 365 за вашия постоянен лиценз.

GstarCAD Architecture
Subscription AutoRenewal 365

Научете повече за предимствата на услугата за поддръжка на годишен лиценз