GstarCAD Professional

DWG съвместима 2D / 3D CAD система

Достъпна алтернатива на пълната версия на AutoCAD

GstarCAD Professional

Достъпно лицензиране

Постоянни лицензи, актуализации…

GstarCAD Professional

Добавки / разширения

Добавки, модули и разширения

GstarCAD Professional

Сравнение на версиите

GstarCAD Professional

GstarCAD Professional

Техническа поддръжка

Въпроси, мнения, предложения…

GstarCAD Professional

GstarCAD Professional


Най-популярното CAD решение

GstarCAD Professional е нашият най-продаван CAD софтуер. Това е най-добрият заместител на пълната версия на AutoCAD. GstarCAD Professional е най-добрият инструмент за универсално 2D/3D техническо чертане във всяка индустрия. Той съдържа пълната функционалност на основната версия на стандарта GstarCAD, която е разширена с допълнителни функции като “динамични блокове” или “лупа”.

На първо място, предимството на тази версия е в 3D CAD функциите. GstarCAD Professional съдържа всички функции за 3D моделиране (непараметрични) и обемни функции (комбиниране, пресичане, изваждане), импортиране / експортиране на модели от друг 3D CAD / CAM софтуер, инструменти за 3D редактиране на твърди обекти в CAD среда, STL експортиране за 3D печат, създаване на 2D напречни сечения и 3D изгледи за по-бързо изчертаване на 3D документация.

Features

Основни функции

GstarCAD Professional

Прецизен чертеж

Чрез улавяне на важните точки, въвеждане на координати с клавиатурата, контролиране позицията на курсора с помощта на мрежа или следене на обекти, можете да създавате прецизни технически чертежи бързо, лесно и без грешки.

GstarCAD Professional

Незабавна реакция

Когато чертаете, моделирате или правите промени в чернови, ще получите незабавна обратна връзка от програмата. Ако преместите курсора, ще видите желания резултат, преди да потвърдите или излезете от командата.

GstarCAD Professional

Асоциативни измерения

Анотирайте дименсии и форми въз основа на размерите (линейни, подравнени, радиални, ъглови, координати, дължина на дъга и т.н.). Ако промените дизайна, размерите се коригират автоматично.

GstarCAD Professional

Външни препратки

Подложете чертеж чрез външно DWG, DWF, DGN, PDF или растерно изображение. След като калибрирате точката на вмъкване и размера, можете също да регулирате прозрачността. След това продължете с чертането и оразмеряването.

GstarCAD Professional

По-бързи промени

Създайте различни варианти. Функциите за копиране, разтягане или отразяване на индивидуално избрани обекти, чрез избор на прозорец или кръстосано избиране го правят много лесно.

GstarCAD Professional

3D дизайн

GstarCAD е предимно 2D. Можете обаче да създавате и забележителни 3D дизайни. Това е „бонус“ за по-усъвършенстваната 2D функционалност на професионалната версия.

GstarCAD Professional

3D моделиране

Създавайте 3D модели с комбинация от 5те принципа на софтуерния дизайн (солиди). Чрез съединяване, изваждане и пресичане на материали можете да получите нови форми. “Солид” анализа предоставя информация за центъра на тежестта, обема или инерционния момент.

GstarCAD Professional

3D орбита

Интерактивното показване на модели и възможността за задаване на различни визуални представяния (рамкови, реалистични,…) ви дава контрол върху 3D дизайна. Може да служи и като инструмент за презентации

Допълнителни функции

GstarCAD Professional

Динамичен вход

Вече не е нужно постоянно да проверявате командния ред. Концентрирайте се върху зоната на курсора и когато пишете на клавиатурата. Функцията AutoComplete също ви предоставя списък с подходящи команди.

GstarCAD Professional

Инструмент “лупа”

Идеална функция за работа с големи и плътно начертани чертежи. Вече не е необходимо да увеличавате мащаба и да плъзгате чертежа по целия екран, за да начертаете линия от точка А до точка Б.

GstarCAD Professional

Потребителски интерфейс

Персонализирайте външния вид и съдържанието на менюто, групирайте командите в разделите, падащия списък, лентата с инструменти. Създайте цели работни комплекти за различни видове задачи..

GstarCAD Professional

Работно пространство

Използвайте модерния лентов интерфейс (свързани команди, ясно обобщени в раздели и групи), но ако сте по-запознати с по-старата версия на AutoCAD, превключете към GstarCAD „Classic“.

GstarCAD Professional

Интегриран API

Разработвате ли приложение за AutoCAD? С API, интегриран в GstarCAD (LISP, VBA, .NET, GRX – подобно на ARX / AutoCAD Runtime eXtension за приложения, написани на C или C ++), вашата миграция няма да бъде трудна.

GstarCAD Professional

Мениджър на слоеве

Това е като рисуване с паус. Начертайте отделни слоеве за всяка индустрия в един строителен проект. Вашите рисунки ще бъдат ясни, организирани и лесни за четене.

GstarCAD Professional

DWG формат

Отворете чертежи директно от колеги, които са проектирали AutoCAD или AutoCAD LT. Завършете своята част в GstarCAD. Запазете чертежа и го изпратете обратно. Без внос и износ. Чиста работа в екип.

GstarCAD Professional

Норми и стандарти

Създавайте DWT шаблони за чертане с необходимите таблици със стил на чертеж, стил на размери, типове линии, шарки на щриховки, мащаби и главни блокове. Спестете време с всяка нова рисунка.

Новини и подобрения

GstarCAD 2022

GstarCAD Professional

Подобрение в чертането

В GstarCAD 2022 има значително подобрение в областта на изчертаване в PDF формат, изчертаване с прозрачност, изчертаване на растерни изображения и функцията за засенчено изчертаване с опцията „Hidden“. Следователно резултатът е много по-прецизен.

GstarCAD Professional

Поправен е растерният двигател

Актуализиран растерен двигател е интегриран в GstarCAD 2022, който поддържа повече формати на изображения и дори изображения с 1 милиард пиксела вече могат да бъдат вмъквани, илюстрирани, допълвани и чертани правилно.

GstarCAD Professional

Подобрения на инструментите за оразмеряване

Версията GstarCAD 2022 предлага и подобрени команди DIMREASSOCIATE, DIMREGEN, DIMCENTER, нова опция за… Както и командата DIMLAYER, с помощта на която размерите ще бъдат по-ясни и прецизни.

GstarCAD Professional

ACET интерфейс

GstarCAD 2022 вече поддържа 351 ACET (Autocad Express Tools) интерфейса. Вече можете да използвате много повече инструменти и добавки, разработени в рамките на интерфейсите.

GstarCAD Professional

Многоредов фиксатор

Версията GstarCAD 2022 позволява лесно съкращаване или удължаване на многоредовия с различни обекти, линии, полилини, кръгове, дъги, елипси, сплайни и други.

GstarCAD Professional

Допълнително

  • Коригиране на инструменти за слой…
  • Наличен е режим SDI (Single Document Interface)…
  • Коригиране на инструментите за групи…
  • Подобрена команда CHANGEBASE и още…
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

GstarCAD 2021

GstarCAD 2020

GstarCAD 2019

GstarCAD 2018

GstarCAD Professional

Изтеглянето е лесно. Изтеглете безплатната 14-дневна версия и изпробвайте софтуера. При закупуване на постоянен лиценз можете също да изберете опцията за поддръжка на лиценза, която осигурява безплатна техническа поддръжка и бъдещи надстройки.

Изпробвайте софтуера, преди да го купите

ПОМИСЛЕТЕ СЕГА

Спестете от надстройки, техническа поддръжка и други предимства с опцията за поддръжка на абонамент за автоматично подновяване 365 за вашия постоянен лиценз.

GstarCAD Architecture
Subscription AutoRenewal 365

Научете повече за предимствата на услугата за поддръжка на годишен лиценз