ARTISAN

Artisan

ARTISAN за GstarCAD

GstarCAD има поддържана програма Artisan, която ни помага да създаваме фотореалистични изображения и визуализации. Artisan е известен в цял свят като страхотно решение за визуализации за CAD дизайнери, които искат бързо и лесно да създават качествени и фотореалистични изображения. Това е чудесен избор за всички дизайнери, които искат най-добрата производителност на визуализиране, иновативни функции и изключителни възможности на GstarCAD, комбинирани с Artisan.

Приложението е много лесно за използване и позволява на потребителите незабавно да създават фотореалистични дисплеи и да визуализират 3D проекти в GstarCAD среда. Мощната комбинация от Artisan и GstarCAD не само улеснява визуализирането с интуитивен потребителски интерфейс, но също така предлага широка гама от предварително зададени материали, фонове и осветление за CAD дизайнери.

Създаването на визуализации в реално време никога не е било толкова лесно, потребителският интерфейс е толкова интуитивен, че дори начинаещ дизайнер ще го намери лесен за използване. С Artisan, интегриран като двигател за изобразяване, съвместният DWG-базиран дизайн GstarCAD 2022 позволява на потребителите незабавно да създават реалистични визуализации на всички 3D проекти, подобрявайки ефективността на работата и съкращавайки работното време.

По-важното е, че има библиотека, която се актуализира постоянно и потребителите могат да споделят своите материали, както желаят. Приложението също така позволява прецизно позициониране на сцената според намерението на дизайнера.